PosaViisut2023 ilmoittautuminen on nyt auki!

Kenellä on upein show? Kuka saa täydet 12 pistettä? Ketkä taas erottuvat tyylillään? Glitteriä, kansainvälisyyttä, tarttuvia melodioita ja maistuvat kisaeväät… Kaikkea tätä on luvassa kesän vauhdikkaimmalla leirillä!

Pohjois-Satakunnan alueen yhteinen kesäleiri PoSaViisut2023 järjestetään 15.-18.6 Jämijärvellä, Mertiörannan toimintakeskuksessa. PoSaViisut2023 vetää osallistujat ikään katsomatta mukaan viisuhuumaan, unohtamatta kuitenkaan perinteisiä kesäleiripuuhia.

Kenelle:

Leirille voivat ilmoittautua koko ajaksi 15.-18.6. ikäkaudet seikkailijoista ylöspäin.
Sudenpentujen leiriaika on 16.-18.6. ja perheleiriläisten 17.-18.6.
Leirille voi osallistua myös osaksi aikaa, jolloin leirimaksu on päiväkohtainen.

Mitä maksaa:

Koko ajaksi 15.-18.6. leirille tulevan leiriläisen hinta on 95 euroa.
Sudenpentujen hinta 16.-18.6. ajalle on 75 euroa
ja perheleiriläisen 17.-18.6. leirimaksu on 50 euroa.
Osaksi aikaa tulevan leiriläisen hinta on 25 euroa/leiripäivä.
Lippukunta laskuttaa leirimaksut ennen leirin alkua.

Haluamme mahdollistaa kaikkien lippukuntalaistemme leiriosallistumisen tukemalla jokaista lähtijää 10 eurolla.
Mikäli leirinmaksu aiheutuu esteeksi osallistumiselle, voi siihen hakea maksuvapautusta lippukunnalta. Vapautuksen myöntää lippukunnanjohtaja luottamuksellisesti.

Maksuissa avustaminen toteutuu Ahlaisten Maatalousnaisten lahjoituksen turvin.

Mitä saan:

PoSaViisut2023 tarjoaa sinulle euroviisuteemaisen ohjelman lisäksi uusia ystäviä, elämyksiä, musiikkia, kokemuksia, hyvää ruokaa ja paljon muuta.

Leirimaksu sisältää ohjelman ja ruuan lisäksi kuljetukset leirille ja takaisin yhteiskuljetuksella sekä tietenkin leirimerkin, jollaista ihan jokaisella ei ole!

Myös leirituote-kauppa on auki, joten voit halutessasi hankkia hienon t-paidan, hupparin, tuubihuivin tai vaikka leirilogolla varustetun jojon muistoksi leiristä.

Miten pääsen mukaan:

Ilmoittautumislomakkeen löydät Kuksasta .
Muista vastata jokaiseen kohtaan huolella.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.5.2023, johon asti voit myös perua ilmoittautumisesi kuluitta. Tämän jälkeen ilman lääkärintodistusta peruneilta tai ilmoittamatta pois jääneiltä peritään leirimaksu kokonaisuudessaan.

Tekijäksi leirille:

Leiriarki tarvitsee tekijöitä moneen tehtävään aina muonituksesta huoltoon ja ohjelmaan. Tule mukaan tekemään kesän upeinta, mahtavinta ja unohtumattominta kesäleiriä kanssamme!

Tekijöiden hinta on 15 euroa per päivä, mutta lippukuntamme haluaa kannustaa kaikkia leirin mahdollistajia maksamalla kokonaisuudessaan tekijöiden osallistumismaksun.

Myös tekijät ilmoittautuvat leirille samalla lomakkeella kuin leiriläiset. Huomioi lomakkeessa erillinen tekijäilmoittautuminen sekä muista ruksia tekijäruutu, jolloin sinulle aukeaa kysely siitä, mitä haluaisit leirillä toteuttaa.

Lisää tietoa:

PoSaViisut2023 leirituotekaupasta löytyy mm. t-paitaa ja tuubihuivia. Uniikit leirituotteet ovat vastuullisesti tuotettuja. Tilatessasi 21.5. mennessä, toimitetaan tuotteet sinulle suoraan leirille.

Jos et löytänyt kysymykseesi vastausta täältä niin kysy rohkeasti lippukunnan PoSaViisut-yhteyshenkilöltä: Päivi (paivi.jouste(at)partio.fi tai p. 045 1341691).

Muista myös seurata leiriä somessa (instagram ja facebook), sekä leirin nettisivuja.

Ei muuta kuin START VOTING … eiku START REGISTERING NOW!