Adventtikalenterimyynnillä tukea lippukunnan toimintaan

Lippukuntamme hankkii tänäkin vuonna varoja myymällä partiolaisten adventtikalenteria. Tavoitteenamme on kerryttää toimintarahaa niin viikkotoiminnan kuin retkien ja leirien järjestämisen sekä edullisten osallistumismaksujen säilyttämisen tueksi.

Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa suoraan 4,50 € partiopiirin ja keskusjärjestön jakaessa loput.

Adventtikalenterien myyntiaika on lippukunnassamme 30.10 – 1.12.2023. Kalentereita on saatavilla niitä myyviltä lippukuntalaisiltamme 30.10. alkaen ja myös Ahlaisten K-marketin kassalta kalentereja voi kysellä.

Ahkerat adventtikalenterimyyjät palkitaan lippukunnan joulujuhlassa myyntipalkinnoin:

  • Tonttumerkki 12 myydystä kalenterista
  • Tulukset 20 myydystä kalenterista
  • Hopeinen tonttumerkki 50 myydystä kalenterista
  • Kultainen tonttumerkki ja lahjakortti Scandinavian Outdoor myymälään 100 myydystä kalenterista

Voit lukea lisää partiolaisten adventtikalenterista ja sen historiasta täältä. Mikäli haluat adventtikalenterin itsellesi, mutta asut kaukana, voit tilata kalenterin netistä ja osoittaa tukiosuuden suoraan lippukunnallemme.

Kalentereita luovutetaan partioillassa maanantaina 30.10. niitä etukäteen tilanneille myyjille ja lisää adventtikalentereja saa myyntiin kalenterikettumme kautta. Tilitysohjeet myyjille annetaan lähempänä kampanjan päättymistä.

Lippukunnan kalenterikettuna vuonna 2023 toimii Päivi Jouste
(paivi.jouste (at) partio.fi / 045 1341 691)

Adventtikalenteriposti 1 / 2023
Adventtikalenteriposti 2 / 2023